Te afli aici :  home / noutati

WD Purple - Alegerea inteligenta pentru supraveghere
 

Solutiile de stocare WD Purple pentru supraveghere ofera tehnologia exclusiva AllFrame ce aduce fiabilitate premium si constiinta linistita pentru tine cand iti instalezi un sistem de securitate la tine acasa sau in sediul firmei tale. Actualizarile de firmware exclusive pentru WD Purple lucreaza cu streaming ATA pentru a reduce erorile de pixelizare si intreruperile video ce au loc cand hard disk-uri de desktop sunt folosite ca medii de stocare in sisteme de securitate. Solutiile de stocare WD Purple sunt facute pentru sisteme de supraveghere HD ce functioneaza 24/7, tot timpul, ce folosesc pana la 8 hard disk-uri si pana la 32 de camere.

Produsele din seria WD Purple au fost testate pentru a fi compatibile cu o gama larga de sisteme de securitate. Acest unitati sunt proiectate pentru a inlocui hard disk-urile de desktop ce nu au fost facute pentru medii de folosire intensiva 24/7, pornite tot timpul, intr-un mediu de supraveghere high-definition. Disk-urile de desktop sunt construite pentru a functiona doar intervale scurte de timp si nu sunt destinate sa suporte fluctuatii mari de temperatura si vibratiile care se intalnesc intr-o aplicatie tipica de supraveghere.

Alege-ti un disk care a fost proiectat si creat pentru sisteme de supraveghere pentru casa si sedii de firma si te vei bucura de constiinta linistita pe care ti-o aduce un hard disk de clasa WD Purple.


© 2010-2015 R-C.Ro | Toate drepturile rezervate.
Home Despre noi Noutati Garantie Media Web design: Dezibel Media