Te afli aici :  home / noutati

AMD Never Settle Space Edition - jocuri pana la stele!
 

NEVER SETTLE inseamna sa ai in mainile tale putere grafica intergalactica pentru doua dintre jocurile cele mai apreciate de critici si asteptate de fani in 2014. Primul dintre titlurile noi ce pot fi alese este Alien: Isolation. Fanii seriei de filme clasice au asteptat cu nerabdare aceasta lansare si din primele impresii se pare ca va indeplini cele mai inalte asteptari ale gamerilor. Lansarea pentru PC a fost anuntata pentru 7 Octombrie 2014, dar gamerii il pot alege de pe acum si vor primi codurile lor gratuite in ziua lansarii.

Jocul urmator este poate cel mai asteptat titlu al secolului! Star Citizen este un pic neobisnuit prin faptul ca este lansat ca o serie de module succesive. Ceea ce este inclus in Never Settle nu este jocul propriuzis, ci o nava cu design customizat si imbracata in haine AMD - Star Citizen Mustang Omega Variant Racer de la Accelerated Mass Design - pentru uz in modulele multiplayer Arena Commander si Murray Cup Race Series.

Star Citizen Mustang Omega Variant Racer va fi disponibil incepand cu 30 Septembrie 2014, dar gamerii il pot alege de pe acum si pot avea acces gratis la nava lor personalizata AMD din ziua lansari.

Inca ceva, Mantle va fi suportat in Star Citizen!

Se alatura Never Settle: Space Edition doua minunate titluri independente a caror actiune se desfasoara in spatiu: Space Run si Habitat. Aliens vs. Predator, Napolean Total War, Saints Row sunt doar cateva dintre noile adaugari la jocurile ce pot fi ales in cadrul Never Settle: Space Edition.


© 2010-2015 R-C.Ro | Toate drepturile rezervate.
Home Despre noi Noutati Garantie Media Web design: Dezibel Media