Te afli aici :  home / noutati

Vezi rosu cu WD Red pentru NAS Zyxel NSA310S
 

Hard disk-urile pentru desktop sunt proiectate pentru performanta optima si fiabilitate in conditiile utilizarii intr-un PC. Chiar daca sunt o alternativa competitiva prin pret la disk-urile din clasa enterprise, HDD-urile de desktop sunt expuse unui risc mai mare de pierdere a datelor si de a suferi defectiuni intr-un sistem NAS configurat RAID si care functioneaza non-stop. Daca folositi disk-uri de desktop intr-un mediu NAS sau RAID este posibil sa intalniti urmatoarele probleme de:
- compatibilitate: HDD-urile pentru PC-uri nu sunt intotdeauna testate pentru compatibilitate cu dispozitivele NAS si pot aparea probleme in timpul integrarii
- fiabilitate: majoritatea disk-urilor pentru desktop nu au fost proiectate pentru temperaturile inalte si caldura generata de un mediu de lucru 24/7 ceea ce le face sa reziste mai putin intr-un sistem NAS
- control si recuperare a erorilor: in mod obisnuit HDD-urile pentru desktop nu sunt proiectate si pentru mediile RAID, de aceea au functii de control care pot impiedica un dispozitiv RAID sa ajute in cazul unei erori si aceasta poate rezulta in disparitia unitatii respective din cadrul matricei RAID. Reconstruirea unui sistem RAID necesita mai multe ore si are un impact semnificativ asupra productivitatii din cauza timpilor morti rezultati.
- zgomot si vibratii: proiectate pentru utilizarea in configuratie cu un singur disk, HDD-urile pentru desktop nu sunt optimizate pentru folosirea in sisteme multi-drive ce genereaza nivele mai mari de zgomot si vibratii. Cand astfel de disk-uri sunt adaugate la un sistem NAS, vibratiile suplimentare pot reduce durata de viata a intregului sistem.

Media Server-ul ZyXEL NSA310S cu un singur bay ofera cele mai bune viteze mari de transfer, backup, partajare si streaming pentru fisierele multimedia stocate pe el cand este folosit un HDD WD din seria Red. Lucreaza simultan si fara cusur cu mai multe dispozitive certificate UPnP si DLNA aflate oriunde in locuinta. Specificatiile superioare concurentei includ procesor la 1GHz si 256MB de memorie permit functionarea acestui NAS 24/7 ca server personal pentru multimedia si stocare cloud ce poate fi accesata de pe dispozitive ca Microsoft Xbox, Sony PlayStation sau un televizor certificat DLNA.


© 2010-2015 R-C.Ro | Toate drepturile rezervate.
Home Despre noi Noutati Garantie Media Web design: Dezibel Media