Te afli aici :  home / noutati

ASRock - noi actualizari de BIOS
 

ASRock, leader mondial in productia de placi de baza, anunta ca toate modelele din seria 8 vor suporta procesoarele Intel din generatia urmatoare. Cu doar cateva click-uri de mouse utilizatorii vor putea sa isi actualizeze BIOS-ul si sa se bucure de performanta exceptionala a noilor lor procesoare.

ASRock ofera cele mai recente versiuni de BIOS nu numai modelelor high-end, ci si pentru toate celelalte. De la Z87, H87, B85 si pana la H81, nu exista vreun model neglijat sau care nu va primi aceasta actualizare.

Pe langa update-ul de BIOS, ASRock ofera utilizatorilor sai si un serviciu nou, ASRock Cloud. Pentru un abonament gratuit pe 3 ani descarcati de pe site-ul ASRock Orbweb.ME Professional. Astfel dispozitivele mobile si PC-ul vor fi interconectate fluid si veti putea partaja oriunde pozele, clipurile si muzica preferata.

Cu cea mai noua versiune de BIOS si ASRock Cloud, placile de baza din seria 8 vor fi mai puternice si mai utile. Puteti vizita site-ul oficial ASRock pentru a descarca versiunea cea mai recenta: www.asrock.com


© 2010-2015 R-C.Ro | Toate drepturile rezervate.
Home Despre noi Noutati Garantie Media Web design: Dezibel Media